Неделя, Май 24, 2015
   
Размер


Пламен Захариев е новият изпълнителен директор на ИАРА

Пламен Захариев е новият изпълнителен директор на ИАРАПламен Захариев е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) към Министъра на замеделието и храните на Република България. Днес (07.07.2011 г.) към 13:00 часа г-н Захариев е бил представен в сградата на Министерството от зам.министър Цветан Димитров на досегашния директор г-н Ивайло Беров.

Пламен Захариев е новият изпълнителен директор на ИАРАВъпреки положените усилия да научим повече за назначението, от Пресцентъра на Министерството към 13:30 ни уведомиха, че при тях не е пристигнала информация. Към 14:00 часа установихме връзка с PR-a  на ИАРА. Г-жа Брезоева заяви за РИБАРСТВО.ЕС, че няма информация за назначението и за нея към момента директор на ИАРА е г-н Ивайло Беров.

От направената справка в интернет разбираме, че г-н Пламен Захариев е роден на 11 октомври 1954 г. Има магистърска степен, специалност  “Стопанско управление” от Бургаски свободен университет и магистърска степен, специалност "Електронни изчислителни машини” от Технически университет, София.

Професионалната му дейност е свързана с ИЗОТ сервиз, Конфедерацията на независимите синдикати в България и Националния център за социална рехабилитация.

Член е на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания към Министерски съвет, Член на Европейския икономически и социален комитет, Заместник председател на Националния съвет на хората с увреждания, Член на Асоциацията за напредък на помощните технологии в Европа, Член на Асоциацията на европейските здравни каси, Носител на ордена на Крал Леополд на Кралство Белгия.

Владее руски и английски език.

РИБАРСТВО.ЕС поднася предварително извинения на своите читатели, ако биографичната информация за г-н Пламен Захариев е непълна или неточна.


Регистрирай се, за да гласуваш.

Последни коментари

Дари на РИБАРСТВО.ЕС

РИБАРСТВО.ЕС Посетители

В момента има 6 посетителя в сайта

Следвайте ни навсякъде в:


Авторски права

Открий ни във Facebook Следвай ни в Twitter Бъди с нас в YouTube Гледай ни в Livestream Присъедини се в Google+ Слушай РАДИО РИБАРСТВО.ЕС Регистрирай се в нашата мрежа
Creative Commons License


This work is licensed under a Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран License


Вход